VILKÅR  FOR BESTILLING AV VARER

Bestilling og betaling gjøres på vanlig måte via nettbutikken.

PRISER

Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift.

ORDREBEKREFTELSE

Når selgeren har mottatt kjøperens bestilling, skal selgeren uten ugrunnet opphold bekrefte ordren ved å sende en ordrebekreftelse til kjøperen. Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør kjøperen ta kontakt med selger så snart som mulig.  

Klarna Checkout

For en trygg og sikker betaling bruker ledvekstlys.no Klarna Checkout. Når du betaler via Klarna handler du trygt og enkelt. Vi lagrer aldri din kortinformasjon og all informasjon blir sendt kryptert via sikre servere. Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din e-post. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. For spørsmål gjeldene Klarna ta kontakt med deres kundeservice på telefon: 21 01 89 91.

LEVERING

Pakker sendes med sporing til ditt nærmeste utleveringssted, og du må hente ut pakken innen 14 dager etter ankomst. Ved ordre som gir en pakke over 35 kg vil pakken sendes som stykkgods / hjemlevering. Disse ordrene vil sendes hjem til deg.
Levering av produktene fra vårt lager til transportør skjer normalt neste virkedag etter vi har mottatt bestillingen. Normal leveringstid fra Oslo er 1-3 dager. Til Nord-Norge er det normalt 3-4 dagers leveringstid.

BYTTE OG RETUR

Ved eventuell retur kontakter du oss på info@ledvekstlys.no for returseddel. Returseddelen må du printe ut å feste på pakken du skal returnere. Lever så pakken til samme utleveringssted som du hentet ut pakken. Oppgi i mailen til oss hva som skal returneres, ordrenr og om du ønsker ny vare eller pengene igjen. Vennligst oppgi kontonummeret ditt for raskest mulig ekspedering.
For å få godkjent retur må alltid varen være:
-Ubrukt / Som ny
-I original emballasje
Les mer om kjøpsloven her: 
https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1988-05-13-27

ANGRERETT

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen, de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettsskjema er mottatt. Angrerettskjema ligger alltid vedlagt i din forsendelse. Meldingen fra kjøper til selger om bruk av angreretten bør av bevishensyn være skriftlig (angrerettsskjema, e-post, telefaks eller brev), og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren innen rimelig tid. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen innen 14 dager fra den dag selgeren mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til selgerens rådighet. Selgeren kan ikke fastsette gebyrer for kjøperens bruk av angreretten, men selgeren kan kreve at kjøperen skal betale kostnadene for returforsendelsen. Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel leveres tilbake til selgeren i samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen bør sende varen tilbake til selgeren i originalemballasjen hvis dette er mulig. Les mer om lov om angrerett her: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27

UNDERSØKELSE AV VAREN

Når kjøperen mottar varen, skal han eller hun undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten eller om den ellers har mangler. Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må du melde fra til oss innen 7 dager. 

REKLAMASJON

Ved reklamasjon må produktet sendes i retur til oss. Dersom reklamasjonen godkjennes og du ønsker pengene tilbake, vennligst oppgi ditt kontonummer.
Vi trenger følgende informasjon sendt per mail til post@ledvekstlys.no:
- Ordrenummer og kjøpsdato
- Reklamasjonsårsak
- Bilde av feilen
Se også https://www.forbrukerradet.no/forside/feil-ved-vare/ for mer info ang reklamasjon.  

UAVHENTEDE PAKKER

Når du bestiller hos oss er det ditt ansvar å hente pakken din når den er levert ditt utleveringsted. Det er ditt ansvar å hente pakken innen 14 dager. Vi har oppfylt vår del av kjøpsavtalen når pakken er levert til ditt utleveringssted.
Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil pakken bli sendt i retur til oss. Du står ansvarlig for returkostnaden og belastes et håndteringsgebyr på kr. 200,-.

Du er selv ansvarlig for at kontaktinformasjonen du har oppgitt på ordren din er riktig. Har du ikke mottatt mail eller sms pga. feil oppgitte opplysninger står du fremdeles ansvarlig for å hente ut pakken i tide. Husk at du når som helst etter bestilling kan ta kontakt med oss for å få informasjon om bestillingen din.
Om du ønsker ny utsending på en uavhentet pakke vil det faktureres et fraktgebyr basert på transportørens priser. 

PERSONOPPLYSNINGER

Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Personopplysningene til kjøper under 15 år kan ikke innhentes med mindre selgeren har samtykke fra foreldre eller foresatte. Kjøperens personopplysninger skal kun utleveres til andre hvis det er nødvendig for at selgeren skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.
Hvis selgeren vil benytte kjøperens personopplysninger til andre formål, for eksempel til å sende kjøperen reklame eller informasjon ut over det som er nødvendig for å få gjennomført avtalen, må selgeren innhente kjøperens samtykke ved avtaleinngåelsen. Kjøperens samtykke må være frivillig og avgis ved en aktiv handling, for eksempel ved avkrysning. Kjøperen skal enkelt kunne kontakte selgeren, for eksempel pr telefon eller e-post dersom han eller hun har spørsmål om selgerens bruk av personopplysninger eller hvis han eller hun ønsker at selgeren sletter eller endrer personopplysningene. 

FORCE MAJEURE

Med force majeure menes ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Eksempler på dette er naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik osv. Denne klausulen løser oss fra ansvaret for forpliktelser som vi ikke er i stand til å gjennomføre grunnet hendelser utenfor vår kontroll.  

FORBEHOLD

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.