Informasjon om selskapet

Firmanavn: HRH Logistikk AS
Organisasjonsnummer: 922 944 342
Lageradresse: Hegdehaugsveien 36, 0352 Majorstuen Oslo.

Selskapet ble stiftet i mai 2019 og har Norges beste utvalg av energisparende dyrkeutstyr for innendørs kultivering av planter.

Vi hos LEDvekstlys ønsker å bringe det mest miljøvennlige og energisparende dyrkeutstyret som finnes på markedet til Norge.

Vi har et veldig godt samarbeid med kjente leverandører fra USA hvor de har utviklet dyrkeutstyr med ny teknologi med nye muligheter.

Vi leverer helt nye modulære hydroponiske dyrkesystemer fra FloraFlex hvor du har muligheten til å tilpasse systemet til ønsket dyrkeområde.

FloraFlex har også utviklet en næringslinje av den høyeste kvalitet med de reneste og mest pH-stabile næringsstoffene på markedet som du har mulighet til å bruke i hvilken som helst type medium.

Vi har valgt den beste og mest kvalitetssikre leverandøren innenfor produksjon av sertifiserte LED vekstlys, Horticulture Lighting Group.

Dette garanterer ikke bare at kunde våre med også oss selv at produktene er av god kvalitet og at det er lang holdbarhet på komponentene som blir brukt til å lage disse LED vekstlysene samtidig mulighet for garanti og enkel retur av varer til vårt lager i Oslo.

Våre kanalvifte-systemer fra AC Infinity har vi også valgt med tanken på energisparing da tradisjonelle kanalvifter bruker mer strøm og ikke har innebygd kontrollere som regulerer strømforbruket, disse er også betydelig mer stillegående enn andre typer kanalvifter.

Med tanken på miljøet og energisparing for små dyrkere, men spesielt store kommersielle bedrifter som ønsker mer energieffektiv produksjon, har vi gleden av å introdusere disse produktene.

Vårt mål er å kunne supplere alle typer form for gartnere om du dyrker i ett dyrketelt eller du driver kommersiell kultivering i stor skala ønsker vi hos LEDvekstlys å kunne tilby deg det beste og mest innovative dyrkeutstyret på markedet.